Educatie

Het leren van de basisvaardigheden om verder te komen in de hedendaagse maatschappij. Hetgeen waar Your Fresh Start Education met samenwerking van Daret Academy voor staat. We leren de basisprincipes die we genoodzaakt vinden om in deze tijd goed te kunnen ondernemen en verder te komen in de bestaande consumptiemaatschappij. We leren de basis van het leren, de administratie, ondernemerschap, beleggen, sparen, investeren en de Nederlandse politiek.

Basic
De basis van het leren is onderverdeeld in Basic 1 en Basic 2. In Basic 1 kijken we eerst naar de hersenen. De hersenen vormen een belangrijk onderdeel van het leervermogen van een mens. Het beter begrijpen van de werking van deze spier, zorgt ervoor dat er meer leerpatronen ontdekt kunnen worden en tevens dat er meer verbindingen mogelijk zijn tussen de synapsen van de hersenen. Om goed te kunnen leren en te begrijpen is het belangrijk de hersenen goed te begrijpen.
In Basic 2 bespreken we de functies, data analist, data marketeer, data engineer en web developer. De verschillende talen en vacatures onder deze functie maken we bespreekbaar en delen we onder de moderne gilden.

Administration

We bespreken de belangrijkste kostenposten. We maken handige sheets en geven kernelementen weg voor een goede sollicitatie en CV. We laten gelijkgestemden met elkaar in contact komen en vormen zo moderne gilden.
We kijken vanuit de moderne gilden naar de gezamenlijke administratie. Dit is een administratie voor personen met een gezamenlijk doel. Hierbij valt te denken aan rechtsvormen, waarbij meerdere ondernemende personen een belang hebben in de rechtsvorm.

Moderne gilden zijn gelijkgestemden die allen een gezamenlijk doel hebben. Ze helpen elkaar tot dat doel te komen door kennis en middelen te delen om het doel te bereiken.

Business

Onder het kopje ondernemerschap leren we de cursisten te ondernemen, beleggen, sparen, investeren en de Nederlandse politiek die van invloed kan zijn op ondernemingsbeslissingen.
Alle informatie kan op eigen tempo worden doorgenomen en met een diploma worden afgelegd bij een examenbureau.
In Basic 3 bespreken we de functies  

  1. Financial Assistant
  2. Praktijk diplomaboekhouder
  3. MBA
  4. Financieel ondernemerschap
  5. Commercieel ondernemerschap
  6. Houder Administratiekantoor
  7. VPS
  8. MPZ
  9. Paralegal