Bedrijfsstrategie

Your Fresh Start helpt bij het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden in de branche en vernieuwde inzichten te bieden aan de bedrijfsleiders.

Your Fresh Start

Your Fresh Start is de synergie uitkomst van een groep creatieve en innovatieve social entrepreneurs. Wij willen niet gewoon ondernemen om het ondernemen. Ons doel is ondernemen met een boodschap. Ondernemerschap betekent voor ons ‘oog hebben voor mens en maatschappij en planeet. Je verantwoordelijk voelen voor  en respectvol gedragen tegenover mens en omgeving. Wij gaan voor social profit. Een duurzame respectvolle wederzijdse relatie met partners waarbij alle betrokkenen in staat zijn winstgevendheid een meervoudige betekenis te geven. Deze gedrags- en handelwijze levert social profit en duurzame winstgevendheid op.

Doelstelling 

Het verbinden van maatschappelijke partners in social profit concepts. Deze social profits concepts leveren wederzijds duurzame winstgevendheid op.  


Mission Statement

Ondernemerschap is het aangaan van duurzame relaties met klanten en hen beschouwen als partners. Het is een continuüm van uitwisseling waarbij innovatie, kennis, kunde en talent de basis vormen voor organisatie- en individuele ontwikkeling en groei. 


Doelgroepen

Your Fresh Start kent diverse partnergroepen (doelgroepen). Your Fresh Start gaat partnerships aan met jongeren, (praktisch en theoretisch opgeleiden), locals (stadsdeel bewoners),  starters (start ups/zzp’ers), lokale bedrijven, kennisinstellingen en overheidsinstellingen.

Strategie

Het toepassen van innovatieve technologieën, verbindingen van de ondernemer met de omgeving en het neerzetten van haalbare doelstellingen voor de verschillende stakeholders in een gebied hebben ten doel het  economisch versterken en verbinden van de personen in de wijk.